εταιριες φωτοβολταικών,φωτοβολταικά, εταιρείες στην ελλάδα, χονδρική πωληση, αντιπροσωπείες, σέρβις,ανανεώσιμες πηγές ενέργειας  
     

Επικοινωνήστε μαζί μας

και ανακαλύψτε τις μοναδικές μας προσφορές!!!

Photovoltaics companies Greece, Ελληνικές εταιρίες φωτοβολταϊκών, ηλιακά πάνελς, ηλιακοί καθρέπτες, συλλέκτες, συσσωρευτές, πλάκες, για τον ήλιο, φωτοβολταικά, ανεμογεννήτρια, inverter, φωτοβολταικό, photovoltaic in Greece, company, εταιρείες,  
Φωτοβολταϊκά Πάνελς Μετατροπείς - Inverter Ρυθμιστές Φόρτισης Φορτιστές Μπαταριών Μπαταρίες Ανεμογεννήτριες
Αυτόνομα Συστήματα Υβριδικά Συστήματα Διασυνδεδεμένα Συστήματα Φωτοβολταικά σε στεγες Ηλιακές Αντλίες Παρελκόμενα
φωτοβολταικά, δεη, ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ, ανεμογεννήτριες
Shadow
Βασικές Κατηγορίες

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ

Προσφορές Ευκαιρίες

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

Εταιρίες Φωτοβολταικών
 

Καλώς Ορίσατε στα Ηλιακά- φωτοβολταικά συστήματα της Solar Systems

Αύγουστος 2011 /2 - Φωτοβολταϊκά νεα, τιμές, προσφορές ειδήσεις

     

Ξεκινά η διαδικασία ενεργοποίησης των γεωθερμικών πεδίων (πέραν των φωτοβολταικών και των ανεμογεννητριών) για την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος

Αρχίζει η αξιοποίηση των γεωθερμικών πεδίων ( πέραν των φωτοβολταικών και των ανεμογεννητριών) για την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος για να καλυφθούν οι ενεργειακές ανάγκες των νησιών του Αιγαίου και της Κρήτης.

Στη Λέσβο θα εγκαταστήσει η ΔΕΗ τα πρώτα δίκτυα γεωθερμικών πεδίων ( πέραν των φωτοβολταικών και των ανεμογεννητριών), ενώ ακολουθούν Νίσυρος, Μήλος, Μέθανα και Κίμωλος.

Οι μελέτες έχουν δείξει οτι στις περιοχές αυτές παρατηρείται το φαινόμενο της γεωθερμίας. Mε πολύ απλά λόγια, στο υπέδαφός τους υπάρχουν γεωθερμικά ρευστά σε θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 90 βαθμούς Κελσίου από την αξιοποίηση των οποίων δύναται και πρέπει να παραχθεί ενέργεια (ηλεκτρική- γεωθερμική). Με αυτά τα δεδομένα οι γεωτρήσεις θα ξεκινήσουν από την Λέσβο και έπονται οι υπόλοιπες περιοχές.

Αυτό που μένει για να ξεκινήσουν και επίσημα τα έργα είναι το να συναινέσει η τοπική κοινωνια ώστε να ξεπεραστούν οι όποιοι ενδοιασμοί και να προχωρήσουν οι γεωτρήσεις. Για τον λόγο αυτό, ειδικά επιστημονικά κλιμάκια θα μεταβούν στις άνω περιοχές για να ενημερώσουν τους κατοίκους και τους τοπικούς φορείς για την διαδικασία και τα οφέλη του εγχειρήματος.

Το κόστος κατασκευής αναμένεται να είναι σχετικά μικρό γιατί δε θα χρειαστεί, όπως σε άλλες χώρες, να γίνουν βαθιές γεωτρήσεις.

Όπως είχε ανακοινώσει η ΔΕΗ ήδη από το Νοέμβριο, όταν υπέγραψε το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ ΔΕΗ Ανανεώσιμες ΑΕ και S&B Βιομηχανικά Ορυκτά ΑΕ (S&B).

Η χώρα μας διαθέτει ένα πολύ σημαντικό γεωθερμικό δυναμικό με κυριότερο πεδίο αυτό της Μήλου. Η αξιοποίησή του, για την παραγωγή καθαρής ηλεκτρικής ενέργεια (ηλεκτρική- γεωθερμική)ς, θα συμβάλλει στην παγκόσμια προσπάθεια για την καταπολέμηση του φαινομένου της υπερθέρμανσης του πλανήτη και θα συνεισφέρει σημαντικά στην εναρμόνιση της Ελλάδας με τους στόχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης για αύξηση της χρήσης των Ανανεώσιμων Πηγών ενέργεια (ηλεκτρική- γεωθερμική)ς. Άμεσα οφέλη για τη χώρα μας θα είναι ο περιορισμός των εισαγωγών καυσίμων υλών και η μείωση των εκπομπών αερίων, που συμβάλλουν στη δημιουργία του φαινομένου του θερμοκηπίου.

Στο τοπικό επίπεδο, η αξιοποίηση της γεωθερμίας θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για την περαιτέρω δυναμική ανάπτυξη και άλλων -πλην της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργεια (ηλεκτρική- γεωθερμική)ς- δραστηριοτήτων, όπως οικονομικότερη θέρμανση και ψύξη οικισμών και τουριστικών εγκαταστάσεων, γεωργικές καλλιέργειες σε θερμοκήπια, διαχείριση οικιστικών αποβλήτων κ.ά.

πηγή. skai.gr

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ως και 50% του ηλεκτρισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την αιολική ενέργεια ( ανεμογεννήτριες ισχύος) (ηλεκτρική- γεωθερμική)


Το ήμισυ των αναγκών ηλεκτροδότησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα μπορούσε να προέλθει από την αιολική ενέργεια ( ανεμογεννήτριες ισχύος) (ηλεκτρική- γεωθερμική) μέχρι το 2050, σύμφωνα με έκθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αιολικής ενέργεια (ηλεκτρική- γεωθερμική)ς (ΕΕΑΕ), η οποία επανέλαβε τις προτάσεις της στην Επιτροπή για επιβολή στόχου για τις Ανανεώσιμες Πηγές ( ανεμογεννήτρια, φωτοβολταικά) πέραν του 2020.

Σήμερα η αιολική ενέργεια ( ανεμογεννήτριες ισχύος) (ηλεκτρική- γεωθερμική) καλύπτει το 5,3% της κατανάλωσης ηλεκτρισμού στην ΕΕ. Η έκθεση της ΕΕΑΕ που ονομάζεται «Pure Power» , ισχυρίζεται ότι το ποσοστό αυτό θα μπορούσε να είναι περισσότερο από το τριπλάσιο μέχρι το 2020, στο 18,4% της ζήτησης ηλεκτρικής ενέργεια (ηλεκτρική- γεωθερμική)ς.

Το ποσοστό αυτό είναι το ιδανικό, και η ΕΕΑΕ παραδέχεται επίσης ότι η αύξηση θα μπορούσε να είναι μόνο στο 15,4%, το οποίο είναι σύμφωνο με μια ευρεία συναίνεση των προβλέψεων και από άλλες πηγές.

Για παράδειγμα η πρόβλεψη που έχουμε προσθέτοντας όλα τα Εθνικά Σχέδια Δράσης για τις Ανανεώσιμες Πηγές ( ανεμογεννήτρια, φωτοβολταικά), δείχνει ότι η αιολική ενέργεια ( ανεμογεννήτριες ισχύος) (ηλεκτρική- γεωθερμική) θα μπορούσε να φθάσει στο 14% της ζήτησης στην ΕΕ μέχρι το 2020.

Παρομοίως οι προβλέψεις της Επιτροπής- η οποία χρησιμοποιεί το ενεργειακό μοντέλο PRIMES από το εργαστήριο Ε3Μ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου- ισχυρίζεται ότι η αιολική ενέργεια (ανεμογεννήτριες ισχύος) (ηλεκτρική- γεωθερμική) θα μπορούσε να φθάσει στο 14,2% της συνολικής κατανάλωσης της ΕΕ μέχρι το 2020.

Ριζικές αξιώσεις για 2030-2050
Σε περίπτωση που οι προβλέψεις της ΕΕΑΕ μετουσιωθούν σε αξιώσεις για μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά ηλεκτρισμού, η αιολική αγορά θα μπορούσε να φθάσει στο 28,5% μέχρι το 2030 και στο 50% μέχρι το 2050.

Ένας λόγος που η ΕΑΕΕ αξιώνει ένα τόσο μεγάλο ποσοστό μεριδίου της αιολικής ενέργεια (ηλεκτρική- γεωθερμική)ς στην αγορά είναι το γεγονός ότι αυτά τα ποσοστά αφορούν στην αγορά ηλεκτρισμού αποκλειστικά σε επίπεδο κεντρικής θέρμανσης και μεταφορών- δηλαδή δύο μεγάλους χρήστες ενέργεια (ηλεκτρική- γεωθερμική)ς.

Τέτοιοι στόχοι θα αυξήσουν το τρέχον 19% του ανανεώσιμου ηλεκτρισμού, στο 34% το 2020 και στο 100% μέχρι το 2050, σύμφωνα με την ΕΕΑΕ.

Ωστόσο η ένωση τονίζει ότι αυτά τα ποσοστά θα επιτευχθούν μόνο εάν οι χαράσσοντες πολιτική θέσουν τις σωστές προϋποθέσεις.

ΕΕΑΕ: Η Επιτροπή πρέπει να επιβάλει στόχους
Ο επικεφαλής πολιτικής της ΕΕΑΕ, Justin Wilkes, είπε ότι χρειάζεται νομοθεσία για τις ανανεώσιμες για την περίοδο μετά το 2020. Τόνισε στη EurActiv ότι οι στόχοι που επιβλήθηκαν από την Επιτροπή για εκείνη την ημερομηνία έχουν ευεργετική δράση, ωστόσο πρόσθεσε ότι χρειάζονται περισσότεροι στόχοι για την περίοδο μετά το 2020.

«Η Επιτροπή θα ολοκληρώσει τον Οδικό Χάρτη για την ενέργεια (ηλεκτρική- γεωθερμική) 2050 αργότερα μέσα στο έτος, και αυτό αποτελεί τέλεια ευκαιρία να δώσουν σαφή στόχο για τις ανανεώσιμες( ανεμογεννήτριαε φωτοβολταικά συστήματα) μετά το 2020», είπε.

πηγη Ecofinder.gr

Αύγουστος 2011, φωτοβολταικα νεα, τιμές προσφορές φωτοβολταικών, υβριδικά, ανεμογεννήτριες, αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα σε τροχοσπιτα, εξοχικά, σκάφη, αυθαίρετα, τροχοβίλες

Πληροφοριες, Ενημέρωση,ειδήσεις, Αύγουστος 2011, φωτοβολταικα νεα, τιμές προσφορές φωτοβολταικών, υβριδικά, ανεμογεννήτριες, αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα σε τροχοσπιτα, εξοχικά, σκάφη, αυθαίρετα, τροχοβίλες , τιμές, προσφορές ειδήσεις φωτοβολταικών, ανεμογεννήτρια, επιδοτήσεις δεη, αγορα, κοστος, τιμη, αγορα, κοστος, τιμοκαταλογος

 Αρχική Προϊόντα | Ηλιακά Πάρκα | Επιδοτούμενα προγράμματαΕφαρμογές | Πλεονεκτήματα


 
Φωτοβολταικά προιόντα των έγκυρων, δημοφιλέστερων φωτοβολταικών οίκων σε μοναδικές εκπτωτικές προσφορές. Οικονομοτεχνικές προτάσεις για αυτόνομα και διασυνδεδεμένα φωτοβολταικά συστήματα. Οικονομικές λύσεις για κάθε ανάγκη

 

 

Φωτοβολταϊκά ΔΕΗ

Φωτοβολταικά σε στέγες

 

Σημαντικά κίνητρα για οικιακούς καταναλωτές με την δημιουργία διασυνδεδεμένων συστημάτων σε φωτοβολταικά και την σύνδεση τους με την ΔΕΗ Δείτε πληροφορίες

 

Πλήρης σειρά οικιακών φωτοβολταικών διασυνδεδεμένων συστημάτων με την ΔΕΗ

Δείτε προσφορές εδώ

 

 

ΔΕΗ-Αιτήσεις σύνδεσης

 φωτοβολταικα σε στέγες

Η αίτηση  εδώ

 

ΔΕΗ-ΓΡΑΦΕΙΑ-ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Πληροφορίες σχετικά με τα γραφεία της ΔΕΗ στις διάφορες περιοχές της Ελλάδας για φωτοβολταικα σε στεγες

Τοπικά γραφεία δεή  εδώ

 

 

Γιατί να μας επιλέξετε;


Προμήθεια εξοπλισμού από τα δημοφιλέστερα εργοστάσια

Πολύ μεγάλη ποικιλία προιόντων και εταιρειών

Επίβλεψη, συντονισμός και υλοποίηση έργων με το "κλειδί στο χέρι"

Εγγύηση χαμηλότερης τιμές της αγοράς στην λιανικής πώλησης προς ιδιώτες*

*Επιστροφή του διπλάσιου ποσού σε περίπτωση που προκύψει επιβεβαιωμένη διαφορά τιμής σε κάποιο προιόν μας

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση
Τηλ: 210 4314133
Fax: 28210 58014

Αίτημα Προσφοράς
Τιμές & προσφορές δίδονται εγγράφως μέσω email ή φάξ μέσα σε λίγες ώρες ή σε μία εργάσιμη μέρα. Απαραίτητη προυπόθεση είναι να λάβουμε επίσημο αίτημα με την συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας με τα πλήρη στοιχεία του ενδιαφερομένου.

Υπολογισμό Τιμής

Για υπολογισμό και προσφορά αυτόνομου φωτοβολταϊκού συστήματος απαιτείται να γνωρίζουμε
1.Τις καταναλώσεις σε WATT της κάθε συσκευής που χρησιμοποιείτε ( ψυγείο, ΤV, φωτισμός, κλιματισμός... )
2.Τις ώρες λειτουργίας τους σε ένα 24ωρο ( πχ. 4 ώρες TV, 5 ώρες φωτισμός κλπ)
3.Τις μέρες λειτουργίας ( πχ. μόνο Σαββατοκύριακο ή Χειμώνα - Καλοκαίρι κλπ )
 4.Την εποχή που τα χρησιμοποιείτε ( πχ μόνο το καλοκαίρι ή μόνο το χειμώνα κλπ )
5.Την ακριβή περιοχή τοποθέτησης για να υπολογισθεί το ενεργειακό φορτίο της περιοχής. Συμπληρώστε τα στοιχεία για προσφορά στη φόρμας επικοινωνίας
 
Featured Solar Trends

Solar Energy Star

 

 

Φωτοβολταικών

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Green peace, ΚΑΕΠ, Helapco

φωτοβολταικα, προιόντα, εκθεση, PHOTOVOLTAIC, φωτοβολταικα, προιόντα, εκθεση,παρκα,ανεμογεννητριες

 

Φωτοβολταικά

Κατάλογος Προϊόντων

Πληροφορίες καταλόγου

ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

 ... ένα μέλλον που μόλις ξεκίνησε!

 
         

Φωτοβολταικα συστήματα, δεη, Φωτοβολταϊκά πλαίσια, διασυνδεδεμένα, πάρκα

Copyright © 1999 - 2012 eshops.gr powered by Greek-Internet-Services