εταιριες φωτοβολταικών,φωτοβολταικά, εταιρείες στην ελλάδα, χονδρική πωληση, αντιπροσωπείες, σέρβις,ανανεώσιμες πηγές ενέργειας  
     

Επικοινωνήστε μαζί μας

και ανακαλύψτε τις μοναδικές μας προσφορές!!!

Photovoltaics companies Greece, Ελληνικές εταιρίες φωτοβολταϊκών, ηλιακά πάνελς, ηλιακοί καθρέπτες, συλλέκτες, συσσωρευτές, πλάκες, για τον ήλιο, φωτοβολταικά, ανεμογεννήτρια, inverter, φωτοβολταικό, photovoltaic in Greece, company, εταιρείες,  
Φωτοβολταϊκά Πάνελς Μετατροπείς - Inverter Ρυθμιστές Φόρτισης Φορτιστές Μπαταριών Μπαταρίες Ανεμογεννήτριες
Αυτόνομα Συστήματα Υβριδικά Συστήματα Διασυνδεδεμένα Συστήματα Φωτοβολταικά σε στεγες Φωτοβολταϊκά Νέα Παρελκόμενα
φωτοβολταικά, δεη, ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ, ανεμογεννήτριες
Shadow
Βασικές Κατηγορίες

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ

Προσφορές Ευκαιρίες

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

Εταιρίες Φωτοβολταικών
 

Τρόπος και διαδικασία αποστολής προϊόντων

 

Διαδικασία αποστολής προϊόντων - Φωτοβολταικών συστημάτων

Παραγγελίες - Αποστολή προϊόντων
 

Με τον ερχομό του internet, ο τρόπος αγορών άλλαξε αισθητά σε ολόκληρο τον κόσμο και αλλάζει μέρα με την ημέρα και στην Ελλάδα. Το internet είναι για τα νέα παγκόσμια οικονομικά δεδομένα, ότι ήταν το εργοστάσιο για τη Βιομηχανική Επανάσταση. Παρακολουθώντας το παραδοσιακό εμπόριο λιανικής πώλησης και σύμφωνα με τις έρευνες των ειδικών, βγαίνει το συμπέρασμα: Η παγκόσμια αγορά λιανικής έχει ανοικτές τις πύλες της στο internet και αποτελεί τεράστιο πεδίο προσφορών. 

Η Solar Systems και το eshops.gr αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα πραγματικών προσφορών, εγγυημένα χαμηλότερων τιμών, άριστης εξυπηρέτησης.

Βρισκόμαστε πάντοτε μαζί σας για να βοηθήσουμε με ειλικρείνια και σεβασμό συμβουλεύοντας σας τόσο πριν αλλά κυρίως υποστηρίζοντας σας μετά την πώληση.

Εκατοντάδες πελάτες μας που αντιμετώπισαν με αρχική επιφύλαξη τον τρόπο λειτουργίας του ηλεκτρονικού μας καταστήματος τώρα πια αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση μας προωθώντας μας σε γνωστούς και φίλους επαινώντας μας με τα καλύτερα λόγια.

Οι τρόποι πληρωμής είναι:

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Αφού έχετε συνεννοηθεί μαζί μας για το ακριβές ποσό που θα περιλαμβάνει και τα έξοδα αποστολής, εξοφλείτε την οφειλή σας στους τραπεζικούς λογαριασμούς του eshops.gr ή των συνεργατών οι οποίοι θα σας παρέχονται μόνο όταν γίνει επιβεβαίωση διαθεσιμότητας.

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου τηλεφωνικά στο 210 4314133 ή μέσω email: [email protected]  ή μέσω fax στο 210 4323198.

Πιστωτική κάρτα: Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος καθώς ακολουθούμε τις τελευταίες εξελίξεις κάθε φορά στο θέμα της ασφάλειας των συναλλαγών και επιπλέον στα τόσα χρόνια λειτουργίας μας δεν έχει υπάρξει ούτε μία περίπτωση απάτης ανάμεσα στους εκατοντάδες των πελατών μας.

Η παραγγελία σας και η πιστωτική σας κάρτα δεν χρεώνονται άμεσα παρά μόνο όταν γίνει τηλεφωνική ή έγγραφη μέσω email επιβεβαίωση διαθεσιμότητας για να αποφεύγονται οι περιττές χρεώσεις και οι παραγγελίες να εκτελούνται άμεσα εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Προϊόντα εκτός των φωτοβολταϊκών συστημάτων είναι προϊόντα συνεργαζομένων με το eshops.gr επιχειρήσεων  και υπόκεινται στους όρους χρήσης της εκάστοτε συνεργαζόμενης επιχείρησης.

Αποστολή προιόντων. Τα προιόντα φωτοβολταικών συστημάτων αποστέλλονται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας ή παραλαμβάνονται από τις Αποθήκες χονδρικής κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες μεταξύ 10:00 - 15:00

Α. Με εταιρία ταχυμεταφοράς (courier) ή ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ. Παράδοση συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία αποστολής. Δεν ισχύει η αντικαταβολή ως μέθοδος πληρωμής.

Β. Με συμβατικό ταχυδρομείο. Αφορά συνήθως δύσβατες και απομακρυσμένες περιοχές της χώρας όπου η παραλαβή θα γίνεται από τον πλησιέστερο σταθμό ΕΛΤΑ. Παραλαβή συνήθως σε 1 έως και 3 ημέρες από την ημερομηνία αποστολής. Δεν ισχύει η αντικαταβολή ως μέθοδος πληρωμής.

Γ. Με συμβατική μεταφορική εταιρία. Αφορά κυρίως αντικείμενα μεγάλου βάρους ή όγκου. Παράδοση συνήθως σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής. Δεν ισχύει η αντικαταβολή ως μέθοδος πληρωμής.

Δ. Εάν δεν επιθυμείτε την επιβάρυνση των εξόδων αποστολής μπορείτε να παραλάβετε  τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει από τις αποθήκες χονδρικής, κατόπιν συνεννοήσεως. (Αφορά μόνο τα φωτοβολταικά συστήματα).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αποστολή προιόντων, διαδικασία αποστολής από τις αποθήκες χονδρικής, αντιπροσωπείες φωτοβολταικών, συνεργάτες, συνεργασίες, συνεργασία, χονδρικές πωλήσεις κυψελών, συλλεκτών, πλαισίων, καθρεπών, πανελ, πλακών:: Επένδυση σε φωτοβολταικά, φωτοβολταικούς σταθμούς, 20kw, 100kw, 150kw, Προυποθέσεις & δικαιολογητικά για Φωτοβολταικούς σταθμούς, πάρκα, ΤΙΜΕΣ, ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ στα φωτοβολταϊκα, ηλιακή ενέργεια

ΤΙΜΕΣ, ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ στην ηλιακή ενέργεια, και τα φωτοβολταϊκά συστήματα,Αποστολή προιόντων, διαδικασία αποστολής από τις αποθήκες χονδρικής, αντιπροσωπείες φωτοβολταικών, συνεργάτες, συνεργασίες, συνεργασία, χονδρικές πωλήσεις κυψελών, συλλεκτών, πλαισίων, καθρεπών, πανελ, πλακών: Φωτοβολταϊκά στοιχεία Πυριτίου (Si), μονοκρυσταλλικού πυριτίου (SingleCrystalline Silicon, sc-Si ), πολυκρυσταλλικού πυριτίου (MultiCrystalline Silicon, mc-Si), ταινίας πυριτίου (Ribbon Silicon), λικά λεπτών επιστρώσεων, Δισεληνοϊνδιούχος χαλκός (CuInSe2 ή CIS, με προσθήκη γάλλιου CIGS), άμορφου πυριτίου (Amorphous ή Thin film Silicon, a-Si), Τελουριούχο Kάδμιο (CdTe), Αρσενικούχο Γάλλιο (GaAs), Προυποθέσεις & δικαιολογητικά για Φωτοβολταικούς σταθμούς, πάρκα, ΤΙΜΕΣ, ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ στα φωτοβολταϊκα, ηλιακή ενέργεια αιολικών πάρκων ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Αναλυτικές πληροφορίες και online αγορές: φωτοβολταϊκά στοιχεία ή κυψέλες (solar cells), αντιστροφείς τάσης, αυτόνομα και διασυνδεδεμένα φωτοβολταϊκά συστήματα ηλιακής ενέργειας, ηλιακοί συλλέκτες, συσσωρευτές, ηλιακοί φορτιστές. Τα πάντα για τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας.
 

Επώνυμα προιόντα των έγκυρων, δημοφιλέστερων φωτοβολταικών οίκων σε μοναδικές εκπτωτικές προσφορές. Οικονομοτεχνικές προτάσεις για αυτόνομα και διασυνδεδεμένα φωτοβολταικά συστήματα. Οικονομικές λύσεις για κάθε ανάγκη

 

Γιατί να μας επιλέξετε;


Προμήθεια εξοπλισμού από τα δημοφιλέστερα εργοστάσια

Πολύ μεγάλη ποικιλία προιόντων και εταιρειών

Επίβλεψη, συντονισμός και υλοποίηση έργων με το "κλειδί στο χέρι"

Εγγύηση χαμηλότερης τιμές της αγοράς στην λιανικής πώλησης προς ιδιώτες*

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση
Τηλ: 210 4314133
Fax: 210 4323198

Αίτημα Προσφοράς
Τιμές & προσφορές δίδονται εγγράφως μέσω email ή φάξ μέσα σε λίγες ώρες ή σε μία εργάσιμη μέρα. Απαραίτητη προυπόθεση είναι να λάβουμε επίσημο αίτημα με την συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας με τα πλήρη στοιχεία του ενδιαφερομένου.

Υπολογισμό Τιμής

Για υπολογισμό και προσφορά αυτόνομου φωτοβολταϊκού συστήματος απαιτείται να γνωρίζουμε
1.Τις καταναλώσεις σε WATT της κάθε συσκευής που χρησιμοποιείτε ( ψυγείο, ΤV, φωτισμός, κλιματισμός... )
2.Τις ώρες λειτουργίας τους σε ένα 24ωρο ( πχ. 4 ώρες TV, 5 ώρες φωτισμός κλπ)
3.Τις μέρες λειτουργίας ( πχ. μόνο Σαββατοκύριακο ή Χειμώνα - Καλοκαίρι κλπ )
 4.Την εποχή που τα χρησιμοποιείτε ( πχ μόνο το καλοκαίρι ή μόνο το χειμώνα κλπ )
5.Την ακριβή περιοχή τοποθέτησης για να υπολογισθεί το ενεργειακό φορτίο της περιοχής. Συμπληρώστε τα στοιχεία για προσφορά στη φόρμας επικοινωνίας
Featured Solar Trends

Solar Energy Star

Copyright © 1999 - 2012 eshops.gr powered by Greek-Internet-Services