εταιριες φωτοβολταικών,φωτοβολταικά, εταιρείες στην ελλάδα, χονδρική πωληση, αντιπροσωπείες, σέρβις,ανανεώσιμες πηγές ενέργειας  
     

Επικοινωνήστε μαζί μας

και ανακαλύψτε τις μοναδικές μας προσφορές!!!

Photovoltaics companies Greece, Ελληνικές εταιρίες φωτοβολταϊκών, ηλιακά πάνελς, ηλιακοί καθρέπτες, συλλέκτες, συσσωρευτές, πλάκες, για τον ήλιο, φωτοβολταικά, ανεμογεννήτρια, inverter, φωτοβολταικό, photovoltaic in Greece, company, εταιρείες,  
Φωτοβολταϊκά Πάνελς Μετατροπείς - Inverter Ρυθμιστές Φόρτισης Φορτιστές Μπαταριών Μπαταρίες Ανεμογεννήτριες
Αυτόνομα Συστήματα Υβριδικά Συστήματα Διασυνδεδεμένα Συστήματα Φωτοβολταικά σε στεγες Ηλιακές Αντλίες Παρελκόμενα
φωτοβολταικά, δεη, ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ, ανεμογεννήτριες
Shadow
Βασικές Κατηγορίες

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ

Προσφορές Ευκαιρίες

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

Εταιρίες Φωτοβολταικών
 

Καλώς Ορίσατε στα Ηλιακά- φωτοβολταικά συστήματα της Solar Systems

Αύγουστος 2011 - Φωτοβολταϊκά νεα, τιμές, προσφορές ειδήσεις

     

Ψηφίστηκε το Ενεργειακό Νομοσχέδιο ανοίγωντας προοπτικές για τα φωτοβολταικά.


Την πεποίθηση ότι το υπουργείο ΥΠΕΚΑ (Υπεύθυνο για την ανάπτυξη φωτοβολταικών στην Ελλάδα), του οποίου έχει την πολιτική ευθύνη, θα αποτελέσει το κομβικό σημείο για την ανάπτυξη της χώρας τα επόμενα χρόνια στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας( φωτοβολταικά, ανεμογεννήτριες), εξέφρασε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής , μιλώντας, επί του νομοσχεδίου για τις ενεργειακές αγορές ηλεκτρισμού, φυσικού αερίου και την έρευνα υδρογονανθράκων.

Υπήρξε ικανοποίηση για την ευρεία αποδοχή που συναντά το θέμα του τρίτου ενεργειακού πακέτου, της απελευθέρωσης της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας και την έρευνα για υδρογονάνθρακες.

Απαλλάσσεται η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) από την ευθύνη αναζήτησης των στοιχείων που αποδεικνύουν ότι μία επένδυση για Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας ( ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ & ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ) γίνεται σε χώρο που είναι στον έλεγχο του επενδυτή. Η υποχρέωση παραμένει, αλλά δεν είναι πλέον ευθύνη της ΡΑΕ.

Ανακοινώνοντας αλλαγές και στο άρθρο 197 του νομοσχεδίου για τις Μονάδες Συμπαραγωγής Ηλεκτρισμού και Θερμότητας Υψηλής Απόδοσης (ΣΗΘΥΑ)και γίνεται απολύτως σαφές ότι «πρέπει να υπάρξει προσαρμογή με την κοινοτική νομοθεσία ως προς το ύψος των 35MW για την εισαγωγή στο σύστημα ηλεκτρικής ενέργειας, που κρίνεται υψηλό και αντικοινοτικό».

Για την ΕΕ, οι ΑΠΕ( φωτοβολταικο - ανεμογεννητρια) και οι ΣΗΘΥΑ μπαίνουν κατά προτεραιότητα στο σύστημα ενέργειας και αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο. Με την αναδιατύπωση για την τιμολόγηση ενέργειας που παράγεται μέσω ΣΗΘΥΑ θα επιβαρύνονται ελάχιστα οι λογαριασμοί. ο Τρόποςτιμολόγησης που προσδιορίζει μόνο τις ΣΗΘΥΑ και δίνει προτεραιότητα και υψηλότερη τιμή στις μικρές μονάδες, ενώ για τις μεγάλες μονάδες έχει φθίνουσα τιμή.


πηγή: www.ecofinder.gr

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ξεμπλοκάρουν οι μεγάλεςεπενδύσεις στον τομέα της παραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ ( ανεμογεννητριες, φωτοβολταικα)Θετικά είναι τα μηνύματα που διαχέονται από το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ), αναφορικά με το «ξεμπλοκάρισμα» σειράς μεγάλων επενδύσεων ιδίως στον τομέα της παραγωγής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές (Ανεμογεννήτριες, Φωτοβολταικά).

Στο πλαίσιο αυτό, έντονη είναι η κινητικότητα που καταγράφεται το τελευταίο διάστημα αναφορικά με την επένδυση που δρομολογεί από τις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας ο όμιλος της Μηχανικής. Ο λόγος για το υδροηλεκτρικό έργο του Αγίου Νικολάου, στον ποταμό Αραχθο στους νομούς Ιωαννίνων και Αρτας. Πρόκειται για επένδυση της τάξεως των 200 εκατ. ευρώ, με στόχο την ετήσια παραγωγή 93 MW.

Δεδομένου ότι η επένδυση πληροί και τα κριτήρια ένταξης στο fast track, το ενδιαφέρον του υπουργείου είναι δεδομένο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισηγήσεις των αρμόδιων φορέων εκτιμάται ότι θα είναι θετικές για την έγκριση του έργου και την έκδοση άδειας λειτουργίας, ωστόσο απομένουν ακόμη κάποιες γνωμοδοτήσεις έως ότου οριστικοποιηθεί οτιδήποτε. Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται πως η νέα ηγεσία παρουσιάζει σαφώς μεγαλύτερη διάθεση για την απεμπλοκή αρκετών επενδύσεων, που μέχρι σήμερα είχαν τελματώσει.

Η Μηχανική, από την πλευρά της, έχει εντείνει τις προσπάθειές της το τελευταίο διάστημα όσον αφορά τη δραστηριοποίησή της στον κλάδο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Εκτός από την επένδυση στον Αγιο Νικόλαο, στο επίκεντρο βρίσκεται κι ένα μικρότερο υδροηλεκτρικό έργο, της τάξεως των 5 MW ετησίως, στον ποταμό Καρπενησιώτη. Η άδεια λειτουργίας έχει ήδη ληφθεί και αναμένεται πλέον και η έγκριση των περιβαλλοντικών όρων, ώστε να προχωρήσει το έργο.

Σημειωτέον, ότι, σύμφωνα με τη διοίκηση του ομίλου, οι συνολικές οφειλές από δημόσια έργα ανέρχονται σε 196 εκατ. ευρώ, ενώ από ιδιωτικά έργα η εταιρεία προσδοκά στην εξόφληση επιπλέον 60 εκατ. ευρώ. Εξ αυτών, ποσό 40 εκατ. ευρώ αφορά σε οφειλές της Lamda Development για την κατασκευή του εμπορικού κέντρου της τελευταίας στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης (Mediterranean Cosmos). Το ποσό επιδικάστηκε πρωτοβάθμια στη Μηχανική και πλέον έχει τοποθετηθεί πραγματογνώμονας για την επίλυση του ζητήματος.

Εως ότου βελτιωθούν οι εισροές κεφαλαίων, κυρίως μέσω της αποπληρωμής των οφειλών του Δημοσίου, η διοίκηση προχωρεί σε κινήσεις άντλησης μεγαλύτερης ρευστότητας. Στο πλαίσιο αυτό, εντός τους προσεχούς διμήνου, αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τις πιστώτριες τράπεζες για τη σύναψη κοινού ομολογιακού δανείου της τάξεως των 200 εκατ. ευρώ. Μέρος αυτών θα αναχρηματοδοτήσει υφιστάμενες δανειακές υποχρεώσεις, ενώ θα υπάρξει πρόνοια και για την εξασφάλιση κεφαλαίου κίνησης.

Πηγή: www.energypress.gr
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Φωτοβολταικά - Yingli Green Energy: Ολοκλήρωση του μεγαλύτερου φωτοβολταϊκού πάρκου στην Ελλάδα


Η Yingli Green Energy εγκατέστησε τα φωτοβολταικά πάνελ της, στη μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής ηλιακής ενέργειας στην Ελλάδα

Η Yingli Green Energy Holding Company Limited(NYSE: YGE), με το διακριτικό τίτλο YingliSolar, κορυφαία εταιρεία στην παγκόσμια αγορά φωτοβολταϊκών προϊόντων και συστημάτων και ο μεγαλύτερος, διεθνώς, καθετοποιημένος παραγωγός πάνελ κρυσταλλικού πυριτίου ("PV") και η Yingli Green Energy Greece Sales GmbH, θυγατρική του ομίλου υπεύθυνη για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, Κύπρο, Τουρκία και Μέση Ανατολή, ανακοίνωσαν την εγκατάσταση των φωτοβολταϊκών πάνελ Yingli Solar, στη μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής ηλιακής ενέργειας στην Ελλάδα. Το φωτοβολταϊκό πάρκομεγέθους 10 MW, βρίσκεται στη Λάρισα και αναμένεται να παράγει ενέργεια, ικανή να καλύψει τις ανάγκες 3.700 σπιτιών της περιοχής.

Το έργο αναπτύχθηκε από την Επίλεκτος Α.Ε.Β.Ε. (ATHEX:EPIL) ("STIAFILCO"), μέσω της 100% θυγατρικής της εταιρείας ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.. Η εταιρεία εξειδικεύεται στην ανάπτυξη και λειτουργία έργων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και έχει πολύχρονη εμπειρία στους τομείς των φωτοβολταϊκών και της βιομάζας.

Επιπλέον, το έργο υλοποιήθηκε από τη ΒΙΟΣAΡ Ενεργειακή Α.Ε., εταιρεία με εξειδίκευση στα φωτοβολταϊκά συστήματα, που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν το σχεδιασμό, την προμήθεια εξοπλισμού, την κατασκευή αλλά και τη συντήρηση φωτοβολταϊκών συστημάτων μεσαίας και μεγάλης κλίμακας, ενώ χρησιμοποιήθηκαν κεντρικοί μετατροπείς ισχύος της γερμανικής εταιρείας SMA Solar Technology AG.πηγή:
www.ecofinder.gr

Αύγουστος 2011, φωτοβολταικα νεα, τιμές προσφορές φωτοβολταικών, υβριδικά, ανεμογεννήτριες, αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα σε τροχοσπιτα, εξοχικά, σκάφη, αυθαίρετα, τροχοβίλες

Πληροφοριες, Ενημέρωση,ειδήσεις, Αύγουστος 2011, φωτοβολταικα νεα, τιμές προσφορές φωτοβολταικών, υβριδικά, ανεμογεννήτριες, αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα σε τροχοσπιτα, εξοχικά, σκάφη, αυθαίρετα, τροχοβίλες , τιμές, προσφορές ειδήσεις φωτοβολταικών, ανεμογεννήτρια, επιδοτήσεις δεη, αγορα, κοστος, τιμη, αγορα, κοστος, τιμοκαταλογος

 Αρχική Προϊόντα | Ηλιακά Πάρκα | Επιδοτούμενα προγράμματαΕφαρμογές | Πλεονεκτήματα


 
Φωτοβολταικά προιόντα των έγκυρων, δημοφιλέστερων φωτοβολταικών οίκων σε μοναδικές εκπτωτικές προσφορές. Οικονομοτεχνικές προτάσεις για αυτόνομα και διασυνδεδεμένα φωτοβολταικά συστήματα. Οικονομικές λύσεις για κάθε ανάγκη

 

 

Φωτοβολταϊκά ΔΕΗ

Φωτοβολταικά σε στέγες

 

Σημαντικά κίνητρα για οικιακούς καταναλωτές με την δημιουργία διασυνδεδεμένων συστημάτων σε φωτοβολταικά και την σύνδεση τους με την ΔΕΗ Δείτε πληροφορίες

 

Πλήρης σειρά οικιακών φωτοβολταικών διασυνδεδεμένων συστημάτων με την ΔΕΗ

Δείτε προσφορές εδώ

 

 

ΔΕΗ-Αιτήσεις σύνδεσης

 φωτοβολταικα σε στέγες

Η αίτηση  εδώ

 

ΔΕΗ-ΓΡΑΦΕΙΑ-ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Πληροφορίες σχετικά με τα γραφεία της ΔΕΗ στις διάφορες περιοχές της Ελλάδας για φωτοβολταικα σε στεγες

Τοπικά γραφεία δεή  εδώ

 

 

Γιατί να μας επιλέξετε;


Προμήθεια εξοπλισμού από τα δημοφιλέστερα εργοστάσια

Πολύ μεγάλη ποικιλία προιόντων και εταιρειών

Επίβλεψη, συντονισμός και υλοποίηση έργων με το "κλειδί στο χέρι"

Εγγύηση χαμηλότερης τιμές της αγοράς στην λιανικής πώλησης προς ιδιώτες*

*Επιστροφή του διπλάσιου ποσού σε περίπτωση που προκύψει επιβεβαιωμένη διαφορά τιμής σε κάποιο προιόν μας

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση
Τηλ: 210 4314133
Fax: 28210 58014

Αίτημα Προσφοράς
Τιμές & προσφορές δίδονται εγγράφως μέσω email ή φάξ μέσα σε λίγες ώρες ή σε μία εργάσιμη μέρα. Απαραίτητη προυπόθεση είναι να λάβουμε επίσημο αίτημα με την συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας με τα πλήρη στοιχεία του ενδιαφερομένου.

Υπολογισμό Τιμής

Για υπολογισμό και προσφορά αυτόνομου φωτοβολταϊκού συστήματος απαιτείται να γνωρίζουμε
1.Τις καταναλώσεις σε WATT της κάθε συσκευής που χρησιμοποιείτε ( ψυγείο, ΤV, φωτισμός, κλιματισμός... )
2.Τις ώρες λειτουργίας τους σε ένα 24ωρο ( πχ. 4 ώρες TV, 5 ώρες φωτισμός κλπ)
3.Τις μέρες λειτουργίας ( πχ. μόνο Σαββατοκύριακο ή Χειμώνα - Καλοκαίρι κλπ )
 4.Την εποχή που τα χρησιμοποιείτε ( πχ μόνο το καλοκαίρι ή μόνο το χειμώνα κλπ )
5.Την ακριβή περιοχή τοποθέτησης για να υπολογισθεί το ενεργειακό φορτίο της περιοχής. Συμπληρώστε τα στοιχεία για προσφορά στη φόρμας επικοινωνίας
 
Featured Solar Trends

Solar Energy Star

 

 

Φωτοβολταικών

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Green peace, ΚΑΕΠ, Helapco

φωτοβολταικα, προιόντα, εκθεση, PHOTOVOLTAIC, φωτοβολταικα, προιόντα, εκθεση,παρκα,ανεμογεννητριες

 

Φωτοβολταικά

Κατάλογος Προϊόντων

Πληροφορίες καταλόγου

ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

 ... ένα μέλλον που μόλις ξεκίνησε!

 
         

Φωτοβολταικα συστήματα, δεη, Φωτοβολταϊκά πλαίσια, διασυνδεδεμένα, πάρκα

Copyright © 1999 - 2012 eshops.gr powered by Greek-Internet-Services