εταιριες φωτοβολταικών,φωτοβολταικά, εταιρείες στην ελλάδα, χονδρική πωληση, αντιπροσωπείες, σέρβις,ανανεώσιμες πηγές ενέργειας  
     

Επικοινωνήστε μαζί μας

και ανακαλύψτε τις μοναδικές μας προσφορές!!!

Photovoltaics companies Greece, Ελληνικές εταιρίες φωτοβολταϊκών, ηλιακά πάνελς, ηλιακοί καθρέπτες, συλλέκτες, συσσωρευτές, πλάκες, για τον ήλιο, φωτοβολταικά, ανεμογεννήτρια, inverter, φωτοβολταικό, photovoltaic in Greece, company, εταιρείες,  
Φωτοβολταϊκά Πάνελς Μετατροπείς - Inverter Ρυθμιστές Φόρτισης Φορτιστές Μπαταριών Μπαταρίες Ανεμογεννήτριες
Αυτόνομα Συστήματα Υβριδικά Συστήματα Διασυνδεδεμένα Συστήματα Φωτοβολταικά σε στεγες Φωτοβολταϊκά Νέα Παρελκόμενα
φωτοβολταικά, δεη, ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ, ανεμογεννήτριες
Shadow
Βασικές Κατηγορίες

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ

Προσφορές Ευκαιρίες

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

Εταιρίες Φωτοβολταικών
 

Μετατροπείς - Inverters - Φωτοβολταικα: Εταιρείες

Inverter Μετατροπείς

on line αγορά - Μετατροπέας / Inverter

Μετατροπείς - Inverters


Ο μετατροπέας inverter (για φωτοβολταικά, αυτόνομα, υβριδικά συστήματα) είναι η ηλεκτρονική συσκευή που μετατρέπει τη συνεχή τάση της μπαταρίας σε εναλλασσόμενη τάση 220-230 Volt 50Hz.
Ένας inverter (για φωτοβολταικά, αυτόνομα, υβριδικά συστήματα) χαρακτηρίζεται από:
Τάση εισόδου: 12Volt 24Volt 48Volt.
Τάση εξόδου για Ελλάδα 220-230Volt 50Hz.

Mετατροπείς - Inverters DC/AC για όλους τους τύπους των εταιριών

FRONIUS INVERTER-STEKA INVERTER, OUTBACK INVERTER,  INVERTER, STUDER INVERTER, COTEK, CONERGY, Fronius, PHILIPS, HYPRID, XANTREX, SMA INVERTERS


Peak εξόδου: Είναι η μέγιστη ισχύς που μπορεί να δώσει στιγμιαία στην εκκίνηση των κινητήρων και άλλων επαγωγικών φορτίων.
Κυματομορφή εξόδου : Υπάρχουν 2 μορφές , το καθαρό ημίτονο και το τροποποιημένο.

Προστασία inverter (για φωτοβολταικά, αυτόνομα, υβριδικά συστήματα) σε ακραίες μεταβολές.
Κατά την εκκίνηση επαγωγικών φορτίων π.χ.: κινητήρες, πηνία κτλ μια μεγάλη ποσότητα ρεύματος απαιτείται στιγμιαία για την εκκίνησή τους.
Η στιγμιαία αυτή ισχύς μπορεί να φθάσει στο τριπλάσιο της ονομαστικής ισχύς της συσκευής.
Εάν η ισχύς που απαιτείται είναι μεγαλύτερη από Peak του inverter ( για φωτοβολταικά, αυτόνομα, υβριδικά συστήματα) τότε υπάρχει κίνδυνος άμεσης καταστροφής.
Τα ακριβά inverter ( για φωτοβολταικά, αυτόνομα, υβριδικά συστήματα) έχουν την δυνατότητα να προστατεύονται σε τέτοιες καταστάσεις χωρίς να καταστρέφονται.

Όλα τα inverter ( για φωτοβολταικά, αυτόνομα, υβριδικά συστήματα) ακόμα και εάν δεν υπάρχει φορτίο έχουν σημαντικές αυτοκαταναλώσεις.
Για τον λόγο αυτό τα ακριβά inverter ( για φωτοβολταικά, αυτόνομα, υβριδικά συστήματα) έχουν σύστημα μείωσης κατανάλωσης σχεδόν στο μηδέν όταν δεν υπάρχουν συνδεδεμένα φορτία.

Υπάρχουν 2 κατηγορίες inverter ( για φωτοβολταικά, αυτόνομα, υβριδικά συστήματα)

1) Πρόκειται για inverter (για φωτοβολταικά, αυτόνομα, υβριδικά συστήματα) απλής κατασκευής, είναι πολύ φθηνά, παράγουν συνήθως τροποποιημένο ημιτόνιο. Δεν έχουν προστασία για στιγμιαίες μεταβολές και έτσι απαιτούν προσοχή στη χρήση τους. Επίσης δεν φέρουν σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας. Τα inverter ( για φωτοβολταικά, αυτόνομα, υβριδικά συστήματα) εiναι διαδεδομένα λόγο του χαμηλού κόστους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με άριστα αποτελέσματα εάν χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεως.

2) Πρόκειται για inverter (για φωτοβολταικά, αυτόνομα, υβριδικά συστήματα) καθαρού ημιτόνου με προστασία σε ακραίες μεταβολές και έτσι απαιτούν προσοχή κατά τη χρήση.(δεν καταστρέφονται απο μεγάλα επαγωγικά φορτία) εξοικονομούν ενέργεια και έχουν μεγαλύτερο Peak λειτουργίας εξόδου διπλάσιο – τριπλάσιο.

Υπολογισμός inverter (για φωτοβολταικά, αυτόνομα, υβριδικά συστήματα)

1) H πιο απλή λύση είναι να προμηθευτείτε inverter (για φωτοβολταικά, αυτόνομα, υβριδικά συστήματα) καθαρού ημιτόνου με αποτέλεσμα να μπορούν να κινούν ευκολότερα κινητήρες και επαγωγικά φορτία αλλά το κυριότερο εαν υπερβαίνουν το Peak του inverter ( για φωτοβολταικά, αυτόνομα, υβριδικά συστήματα) δεν καταστρέφονται.

2) Χωρίστε τα φορτία σας σε ωμικά π.χ. λάμπες, τηλεόραση, ράδιο, laptop και σε επαγωγικά π.χ. ψυγεία, αντλίες, λάμπες φθορισμού, κινητήρες A/C κ.α. Αθροίστε όλα τα ωμικά φορτία που θέλετε να λειτουργούν συγχρόνως. Αθροίστε όλα τα επαγωγικά φορτία και πολλαπλασιάστε επι 3 τουλάχιστον. Αθροίστε τα δύο αθροίσματα οπου το αποτέλεσμα δεν πρέπει να υπερβαίνει το Peak του inverter ( για φωτοβολταικά, αυτόνομα, υβριδικά συστήματα) διαφορετικά υπάρχει άμεσος κίνδυνος καταστροφής.

Παράδειγμα inverter (για φωτοβολταικά, αυτόνομα, υβριδικά συστήματα)

Ένα ψυγείο 100Watt κατά την εκκίνησή του απαιτεί τριπλάσια ή οχταπλάσια Watt της ονομαστικής του. Έτσι κατά την εκκίνηση απαιτείται 100x3 = 300Watt ή 100x8 = 800Watt. Αν το Peak του inverter ( για φωτοβολταικά, αυτόνομα, υβριδικά συστήματα) ειναι μόνο 600 Watt δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει και μπορεί να καταστραφεί.

*Η στιγμιαία ισχύς για την εκκίνηση των επαγωγικών φορτίων εξαρτάται από το είδος του φορτίου, την κατασκευή συντελεστή (Cosφ).
Τη φόρτιση κατά την εκκίνηση, την ενέργεια κλάσης και άλλους πολλούς παράγοντες.

Σε γενικές γραμμές οφείλουμε να λαμβάνουμε για ασφάλεια το τριπλάσιο ή το οχταπλάσιο της ονομαστικής ισχύος χωρίς αυτό να συμβαίνει ότι δεν μπορεί να είναι μικρότερο ή ακόμη και μεγαλύτερο.

Διάθεση και διανομή σε όλη την Ελληνική επικράτεια:

Mετατροπείς - Inverters DC/AC για όλους τους τύπους των εταιριών

FRONIUS-STEKA, OUTBACK, STUDER INVERTER, COTEK, Fronius, PHILIPS, HYPRID, XANTREX, SMA INVERTERS

Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. Παρέχονται τιμές χονδρικής για επαγγελματίες. Ειδικές προνομιακές τιμές χονδρικής για μελλοντικούς ηλεκτροπαραγωγούς και υποψηφίους κατασκευαστές φωτοβολταϊκών πάρκων ...ζητήστε πληροφορίες
Μετατροπέας DC-AC, μετατροπεις, ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ, inverter, inverters, photovoltaic, φωτοβολταικα, προιόντα, εκθεση, , PHOTOVOLTAIC, φωτοβολταικά παρκα, τιμές φωτοβολταικών πάνελς FRONIUS-STEKA, OUTBACK, CONERGY, STUDER INVERTER, COTEK, CONERGY, Fronius, PHILIPS, HYPRID, XANTREX, SMA INVERTERS

Φωτοβολταικά προιόντα των έγκυρων, δημοφιλέστερων φωτοβολταικών οίκων σε μοναδικές εκπτωτικές προσφορές. Οικονομοτεχνικές προτάσεις για αυτόνομα και διασυνδεδεμένα φωτοβολταικά συστήματα. Οικονομικές λύσεις για κάθε ανάγκη

 

 

Φωτοβολταϊκά ΔΕΗ

Φωτοβολταικά σε στέγες

 

Σημαντικά κίνητρα για οικιακούς καταναλωτές με την δημιουργία διασυνδεδεμένων συστημάτων σε φωτοβολταικά και την σύνδεση τους με την ΔΕΗ Δείτε πληροφορίες

 

Πλήρης σειρά οικιακών φωτοβολταικών διασυνδεδεμένων συστημάτων με την ΔΕΗ

Δείτε προσφορές εδώ

 

 

ΔΕΗ-Αιτήσεις σύνδεσης

 φωτοβολταικα σε στέγες

Η αίτηση  εδώ

 

ΔΕΗ-ΓΡΑΦΕΙΑ-ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Πληροφορίες σχετικά με τα γραφεία της ΔΕΗ στις διάφορες περιοχές της Ελλάδας για φωτοβολταικα σε στεγες

Τοπικά γραφεία δεή  εδώ

 

 

Γιατί να μας επιλέξετε;


Προμήθεια εξοπλισμού από τα δημοφιλέστερα εργοστάσια

Πολύ μεγάλη ποικιλία προιόντων και εταιρειών

Επίβλεψη, συντονισμός και υλοποίηση έργων με το "κλειδί στο χέρι"

Εγγύηση χαμηλότερης τιμές της αγοράς στην λιανικής πώλησης προς ιδιώτες*

*Επιστροφή του διπλάσιου ποσού σε περίπτωση που προκύψει επιβεβαιωμένη διαφορά τιμής σε κάποιο προιόν μας

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση
Τηλ: 210 4314133
Fax: 28210 58014

Αίτημα Προσφοράς
Τιμές & προσφορές δίδονται εγγράφως μέσω email ή φάξ μέσα σε λίγες ώρες ή σε μία εργάσιμη μέρα. Απαραίτητη προυπόθεση είναι να λάβουμε επίσημο αίτημα με την συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας με τα πλήρη στοιχεία του ενδιαφερομένου.

Υπολογισμό Τιμής

Για υπολογισμό και προσφορά αυτόνομου φωτοβολταϊκού συστήματος απαιτείται να γνωρίζουμε
1.Τις καταναλώσεις σε WATT της κάθε συσκευής που χρησιμοποιείτε ( ψυγείο, ΤV, φωτισμός, κλιματισμός... )
2.Τις ώρες λειτουργίας τους σε ένα 24ωρο ( πχ. 4 ώρες TV, 5 ώρες φωτισμός κλπ)
3.Τις μέρες λειτουργίας ( πχ. μόνο Σαββατοκύριακο ή Χειμώνα - Καλοκαίρι κλπ )
 4.Την εποχή που τα χρησιμοποιείτε ( πχ μόνο το καλοκαίρι ή μόνο το χειμώνα κλπ )
5.Την ακριβή περιοχή τοποθέτησης για να υπολογισθεί το ενεργειακό φορτίο της περιοχής. Συμπληρώστε τα στοιχεία για προσφορά στη φόρμας επικοινωνίας
 
Featured Solar Trends

Solar Energy Star

 

 

Φωτοβολταικών

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Green peace, ΚΑΕΠ, Helapco

φωτοβολταικα, προιόντα, εκθεση, PHOTOVOLTAIC, φωτοβολταικα, προιόντα, εκθεση,παρκα,ανεμογεννητριες

 

Φωτοβολταικά

Κατάλογος Προϊόντων

Πληροφορίες καταλόγου

ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

 ... ένα μέλλον που μόλις ξεκίνησε!

Copyright © 1999 - 2012 eshops.gr powered by Greek-Internet-Services