εταιριες φωτοβολταικών,φωτοβολταικά, εταιρείες στην ελλάδα, χονδρική πωληση, αντιπροσωπείες, σέρβις,ανανεώσιμες πηγές ενέργειας  
     

Επικοινωνήστε μαζί μας

και ανακαλύψτε τις μοναδικές μας προσφορές!!!

Photovoltaics companies Greece, Ελληνικές εταιρίες φωτοβολταϊκών, ηλιακά πάνελς, ηλιακοί καθρέπτες, συλλέκτες, συσσωρευτές, πλάκες, για τον ήλιο, φωτοβολταικά, ανεμογεννήτρια, inverter, φωτοβολταικό, photovoltaic in Greece, company, εταιρείες,  
Φωτοβολταϊκα Πανελς Μετατροπείς - Inverter Ρυθμιστές Φόρτισης Φορτιστές Μπαταριών Μπαταρίες Ανεμογεννήτριες
Αυτόνομα Συστήματα Υβριδικα Συστήματα Διασυνδεδεμένα Συστήματα Φωτοβολταικά σε στεγες Φωτοβολταϊκά Νέα Παρελκόμενα
φωτοβολταικά, δεη, ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ, ανεμογεννήτριες
Shadow
Βασικές Κατηγορίες

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ

Προσφορές Ευκαιρίες

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

Εταιρίες Φωτοβολταικών
 

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΠΕ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕ - Νομοσχέδιο για τα φωτοβολταικα

ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ - ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ


ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕ

«Νομοσχέδιο για την επιταχυνση της αναπτυξης των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής»


Δείτε προσφορές και τιμές φωτοβολταϊκών σταθμών και συστηματων σε σπίτια ή οικόπεδα

 

2010 νομοσχέδιο για τις ΑΠΕ ( ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ-ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ )

Σχετικά με τις τα φωτοβολταικά και τις ανανέωσιμες πηγές ενέργειας καθορίζεται εθνικός δεσμευτικός στόχος 20% για τη συμμετοχή των ΑΠΕ (ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ-ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΣΕ ΣΤΕΓΕΣ) στην κάλυψη της τελικής κατανάλωσης ενέργειας το 2020 και 40% για τον ηλεκτρισμό, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΥΠΕΚΑ.

Σύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, απλοποιείται η διαδικασία έκδοσης παραγωγής έργων ΑΠΕ (ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ-ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΣΕ ΣΤΕΓΕΣ) και δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την κατασκευή ιδιωτικών δικτύων από παραγωγούς ΑΠΕ (ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ-ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΣΕ ΣΤΕΓΕΣ).

Αναλυτικότερα τα κύρια σημεία του νομοσχεδίου για τα φωτοβολταικά:

-Καθορίζεται εθνικός δεσμευτικός στόχος 20% για τη συμμετοχή των ΑΠΕ (ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ-ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΣΕ ΣΤΕΓΕΣ) στην κάλυψη της τελικής κατανάλωσης ενέργειας το 2020 και 40% για τον ηλεκτρισμό

- Καθορίζεται ότι η προστασία του κλίματος μέσω της προώθησης της παραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ (ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ-ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΣΕ ΣΤΕΓΕΣ) αποτελεί περιβαλλοντική και ενεργειακή προτεραιότητα ύψιστης σημασίας για τη χώρα.

- Απλοποιείται η διαδικασία έκδοσης της άδειας παραγωγής έργων ΑΠΕ (ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ-ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΣΕ ΣΤΕΓΕΣ). Αναβαθμίζεται ο ρόλος της ΡΑΕ και περιορίζεται η διάρκεια της σχετικής αδειοδοτικής διαδικασίας, σε 2 μήνες (από 10-12 μήνες σήμερα). Οι μικρές εγκαταστάσεις ΑΠΕ (ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ-ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΣΕ ΣΤΕΓΕΣ), εξαιρούνται από την υποχρέωση λήψης άδειας παραγωγής και προωθούνται διεσπαρμένες εφαρμογές ΑΠΕ (ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ-ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΣΕ ΣΤΕΓΕΣ) που αφορούν χιλιάδες μικρομεσαίους επενδυτές.

- Συγχωνεύονται, σε μία ενιαία, οι διαδικασίες Προκαταρκτικής Περιβαλλοντικής Εκτίμησης και Αξιολόγησης (ΠΠΕΑ) και Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (Ε.Π.Ο.), και περιορίζεται η διάρκεια της σε 8-10 μήνες (από 3 χρόνια σήμερα).

- Δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την κατασκευή ιδιωτικών δικτύων από παραγωγούς ΑΠΕ (ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ-ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΣΕ ΣΤΕΓΕΣ), αλλά και διασφαλίζεται η πρόσβαση τρίτων στα έργα σύνδεσης. Εκπονείται ο Στρατηγικός Σχεδιασμός Διασυνδέσεων νησιών εντός εξαμήνου.

- Η τιμολόγηση γίνεται περισσότερο ορθολογική, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η βιωσιμότητα των επενδύσεων, δίχως στρεβλώσεις και κατασπατάληση πόρων. Ενισχύονται τα τιμολόγια για τη βιομάζα, το βιοαέριο, τις μικρές ανεμογεννήτριες και τις μονάδες ΣΗΘΥΑ.

- Δίνεται ένα επιπλέον κίνητρο για την υλοποίηση έργων ΑΠΕ (ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ-ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΣΕ ΣΤΕΓΕΣ) που δεν θα ενταχθούν σε κάποιο πρόγραμμα επιδότησης, ώστε να αποφευχθούν καθυστερήσεις.

- Για τα φωτοβολταϊκά εξακολουθεί να ισχύει η κλίμακα των τιμών σύμφωνα με τον νόμο 3734/2009.

- Για την προώθηση και ανάπτυξη θαλάσσιων αιολικών πάρκων, την διαδικασία στρατηγικού σχεδιασμού και αδειοδότησης αναλαμβάνει η πολιτεία, ώστε να αντιμετωπισθούν τα μεγάλα διαδικαστικά εμπόδια στη θάλασσα. Τα αδειοδοτικά ώριμα έργα παραχωρούνται για υλοποίηση από ιδιώτες.

- Ενισχύεται η συμμετοχή των πολιτών στα άμεσα οφέλη των ΑΠΕ (ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ-ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΣΕ ΣΤΕΓΕΣ), με ΑΠΕ (ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ-ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΣΕ ΣΤΕΓΕΣ)υθείας απόδοση στους πολίτες μέρος των εσόδων.

- Κατοχυρώνεται νομοθετικά ότι οι περιοχές απολύτου προστασίας της φύσης, αποτελούν ζώνη αποκλεισμού για τις Α.Π.Ε., ενώ στις υπόλοιπες περιοχές, επιτρέπεται η χωροθέτηση των ΑΠΕ (ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ-ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΣΕ ΣΤΕΓΕΣ) με εκτίμηση των επιπτώσεων και αφού ληφθεί μέριμνα για τη διατήρηση κάθε πιθανού προστατευτέου αντικειμένου της περιοχής.

- Όπου δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί τα θεσμοθετημένα σχέδια ή μελέτες χωροταξικού σχεδιασμού, η έγκριση εγκατάστασης σταθμών Α.Π.Ε. γίνεται με εφαρμογή των κατευθύνσεων του Ειδικού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

- Επιτρέπεται η εγκατάσταση ΑΠΕ (ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ-ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΣΕ ΣΤΕΓΕΣ) στη γεωργική γη υψηλής παραγωγικότητας (ΓΓΥΠ) αλλά βάσει ειδικών διατάξεων για τη μείωση της επίπτωσής τους στη ΓΓΥΠ και την διαφύλαξη του χαρακτήρα της, και με ανώτατο πλαφόν 1% επί της συνολικής έκτασης ΓΓΥΠ.

- Συστήνεται η Αυτοτελής Υπηρεσία για τις Α.Π.Ε. στο ΥΠΕΚΑ, η οποία θα λειτουργεί στα πρότυπα του «one-stop shop» με αποστολή την παροχή πληροφοριών και τη συντονισμένη διεκπεραίωση αιτημάτων των επενδυτών σε ΑΠΕ (ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ-ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΣΕ ΣΤΕΓΕΣ).

- Διευκρινίζεται η διαδικασία για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης αιγιαλού, παραλίας ή θαλάσσιου χώρου για την εκτέλεση εργασιών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από Α.Π.Ε.

- Αξιοποιούνται όλοι οι σχετικοί πόροι για την στήριξη των τιμολογίων στους παραγωγούς ηλεκτρισμού από ΑΠΕ (ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ-ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΣΕ ΣΤΕΓΕΣ).

- Εισάγονται αναλυτικές μεταβατικές ρυθμίσεις για να είναι πλήρως αποσαφηνισμένο σε ποιο στάδιο της νέας απλοποιημένης αδειοδοτικής διαδικασίας εντάσσονται οι υφιστάμενες αιτήσεις για έργα Α.Π.Ε..

- Κατοχυρώνεται νομοθετικά η έκδοση των σχετικών κανονιστικών ρυθμίσεων, που προωθεί το Υ.ΠΕ.Κ.Α. για τον Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων (ΚΕΝΑΚ) και τη θέσπιση των Ενεργειακών Επιθεωρητών.

 

ΦΩΤΟΒΟΛΑΤΑΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΤΕΓΗ - ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΚΟΣΤΟΣ - ΑΠΟΣΒΕΣΗ - ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΣΤΕΓΕΣ

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕ - Νομοσχέδιο για τα φωτοβολταικα: Επιδοτήσεις, φωτοβολταικών

Νέος νόμος για τα φωτοβολταικά, Νομοσχέδιο 2010 για τα φωτοβολταικά και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕ - Νομοσχέδιο για τα φωτοβολταικά: επενδύσεις φωτοβολταικών, πώληση στην ΔΕΗ, φωτοβολταικα σε στέγη ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΠΕ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ , ατα ηλιακής ενέργειας, ηλιακοί συλλέκτες, συσσωρευτές, ηλιακοί φορτιστές. ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ  επενδύσεις ΣΕ ΣΤΕΓΕΣ φωτοβολταικών, πώληση στην ΔΕΗ, φωτοβολταικα σε στέγηΤα παντα για τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας. ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ, επιδοτηση, υποβολή φακελου στον αναπτυξιακό νόμο, ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΠΕ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ
 

Φωτοβολταικα προιόντα των έγκυρων, δημοφιλέστερων φωτοβολταικών οίκων σε μοναδικές εκπτωτικές προσφορές. Οικονομοτεχνικές προτασεις για αυτόνομα και διασυνδεδεμένα φωτοβολταικα συστήματα. Οικονομικές λύσεις για καθε αναγκη

 

 

Φωτοβολταϊκα ΔΕΗ

Φωτοβολταικα σε στέγες

 

Σημαντικα κίνητρα για οικιακούς καταναλωτές με την δημιουργία διασυνδεδεμένων συστηματων σε φωτοβολταικα και την σύνδεση τους με την ΔΕΗ Δείτε πληροφορίες

 

Πλήρης σειρα οικιακών φωτοβολταικών διασυνδεδεμένων συστηματων με την ΔΕΗ

Δείτε προσφορές εδώ

 

 

ΔΕΗ-Αιτήσεις σύνδεσης

 φωτοβολταικα σε στέγες

Η αίτηση  εδώ

 

ΔΕΗ-ΓΡΑΦΕΙΑ-ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Πληροφορίες σχετικα με τα γραφεία της ΔΕΗ στις διαφορες περιοχές της Ελλαδας για φωτοβολταικα σε στεγες

Τοπικα γραφεία δεή  εδώ

 

 

Γιατί να μας επιλέξετε;


Προμήθεια εξοπλισμού από τα δημοφιλέστερα εργοστασια

Πολύ μεγαλη ποικιλία προιόντων και εταιρειών

Επίβλεψη, συντονισμός και υλοποίηση έργων με το "κλειδί στο χέρι"

Εγγύηση χαμηλότερης τιμές της αγορας στην λιανικής πώλησης προς ιδιώτες*

*Επιστροφή του διπλασιου ποσού σε περίπτωση που προκύψει επιβεβαιωμένη διαφορα τιμής σε καποιο προιόν μας

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση
Τηλ: 210 4314133
Fax: 28210 58014

Αίτημα Προσφορας
Τιμές & προσφορές δίδονται εγγραφως μέσω email ή φαξ μέσα σε λίγες ώρες ή σε μία εργασιμη μέρα. Απαραίτητη προυπόθεση είναι να λαβουμε επίσημο αίτημα με την συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας με τα πλήρη στοιχεία του ενδιαφερομένου.

Υπολογισμό Τιμής

Για υπολογισμό και προσφορα αυτόνομου φωτοβολταϊκού συστήματος απαιτείται να γνωρίζουμε
1.Τις καταναλώσεις σε WATT της καθε συσκευής που χρησιμοποιείτε ( ψυγείο, ΤV, φωτισμός, κλιματισμός... )
2.Τις ώρες λειτουργίας τους σε ένα 24ωρο ( πχ. 4 ώρες TV, 5 ώρες φωτισμός κλπ)
3.Τις μέρες λειτουργίας ( πχ. μόνο Σαββατοκύριακο ή Χειμώνα - Καλοκαίρι κλπ )
 4.Την εποχή που τα χρησιμοποιείτε ( πχ μόνο το καλοκαίρι ή μόνο το χειμώνα κλπ )
5.Την ακριβή περιοχή τοποθέτησης για να υπολογισθεί το ενεργειακό φορτίο της περιοχής. Συμπληρώστε τα στοιχεία για προσφορα στη φόρμας επικοινωνίας
 
Featured Solar Trends

Solar Energy Star

 

 

Φωτοβολταικών

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Green peace, ΚΑΕΠ, Helapco

φωτοβολταικα, προιόντα, εκθεση, PHOTOVOLTAIC, φωτοβολταικα, προιόντα, εκθεση,παρκα,ανεμογεννητριες

 

Φωτοβολταικα

Καταλογος Προϊόντων

Πληροφορίες καταλόγου

ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

 ... ένα μέλλον που μόλις ξεκίνησε!

Copyright © 1999 - 2012 eshops.gr powered by Greek-Internet-Services