Προσφορές Ευκαιρίες

Εταιρίες Φωτοβολταικών

Ινβέρτερ – Inverter καθαρού ημιτόνου Solar Energy για Φωτοβολταικα και ανεμογεννήτριες

Inverter Μετατροπείς

on line αγορά – Μετατροπέας / Inverter

Μετατροπείς – Inverters

Inverter Solar Energy.

Εξοικονόμιση ενέργειας σε σχέση με την αυτοκατανάλωση των τροφοδοτούμενων συσκευών έως και 25%. Απαίτηση  λιγότερης ενέργεια από τη μπαταρία σε σχέση με έναν μετατροπέα τροποποιημένου ημίτονου. Παρέχουν δυνατότητα λειτουργίας ευαίσθητων ηλεκτρονικών συσκευών όπως υπολογιστές, τηλεοράσεις και ηχοσυστήματα εξαλείφοντας θορύβους και βόμβους που δημιουργούν οι inverter τροποποιημένου ημιτόνου. Για ευαίσθητες ηλεκτρονικές συσκευές, μοτέρ ψυγείων και αντλητικών συστημάτων συνιστάται η χρήση ενός inverter με καθαρό ημίτονο.

Ο μετατροπέας inverter (για φωτοβολταικά, αυτόνομα, υβριδικά συστήματα) είναι η ηλεκτρονική συσκευή που μετατρέπει τη συνεχή τάση της μπαταρίας σε εναλλασσόμενη τάση 220-230 Volt 50Hz. Ένας inverter (για φωτοβολταικά, αυτόνομα, υβριδικά συστήματα) χαρακτηρίζεται από: Τάση εισόδου: 12Volt 24Volt 48Volt. Τάση εξόδου για Ελλάδα 220-230Volt 50Hz.

Mετατροπείς – Inverters DC/AC για όλους τους τύπους των εταιριών

FRONIUS INVERTER-STEKA INVERTER, OUTBACK INVERTER, INVERTER, STUDER INVERTER, COTEK, CONERGY, Fronius, PHILIPS, HYPRID, XANTREX, SMA INVERTERS

Peak εξόδου: Είναι η μέγιστη ισχύς που μπορεί να δώσει στιγμιαία στην εκκίνηση των κινητήρων και άλλων επαγωγικών φορτίων.

Κυματομορφή εξόδου : Υπάρχουν 2 μορφές , το καθαρό ημίτονο και το τροποποιημένο.

Προστασία inverter (για φωτοβολταικά, αυτόνομα, υβριδικά συστήματα) σε ακραίες μεταβολές. Κατά την εκκίνηση επαγωγικών φορτίων π.χ.: κινητήρες, πηνία κτλ μια μεγάλη ποσότητα ρεύματος απαιτείται στιγμιαία για την εκκίνησή τους.

Η στιγμιαία αυτή ισχύς μπορεί να φθάσει στο τριπλάσιο της ονομαστικής ισχύς της συσκευής. Εάν η ισχύς που απαιτείται είναι μεγαλύτερη από Peak του inverter ( για φωτοβολταικά, αυτόνομα, υβριδικά συστήματα)

τότε υπάρχει κίνδυνος άμεσης καταστροφής. Τα ακριβά inverter ( για φωτοβολταικά, αυτόνομα, υβριδικά συστήματα) έχουν την δυνατότητα να προστατεύονται σε τέτοιες καταστάσεις χωρίς να καταστρέφονται.

Όλα τα inverter ( για φωτοβολταικά, αυτόνομα, υβριδικά συστήματα) ακόμα και εάν δεν υπάρχει φορτίο έχουν σημαντικές αυτοκαταναλώσεις.

Για τον λόγο αυτό τα ακριβά inverter ( για φωτοβολταικά, αυτόνομα, υβριδικά συστήματα) έχουν σύστημα μείωσης κατανάλωσης σχεδόν στο μηδέν όταν δεν υπάρχουν συνδεδεμένα φορτία.

Υπάρχουν 2 κατηγορίες inverter ( για φωτοβολταικά, αυτόνομα, υβριδικά συστήματα)

  1. Πρόκειται για inverter (για φωτοβολταικά, αυτόνομα, υβριδικά συστήματα) απλής κατασκευής, είναι πολύ φθηνά, παράγουν συνήθως τροποποιημένο ημιτόνιο. Δεν έχουν προστασία για στιγμιαίες μεταβολές και έτσι απαιτούν προσοχή στη χρήση τους. Επίσης δεν φέρουν σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας. Τα inverter ( για φωτοβολταικά, αυτόνομα, υβριδικά συστήματα) εiναι διαδεδομένα λόγο του χαμηλού κόστους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με άριστα αποτελέσματα εάν χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεως.
  2. Πρόκειται για inverter (για φωτοβολταικά, αυτόνομα, υβριδικά συστήματα) καθαρού ημιτόνου με προστασία σε ακραίες μεταβολές και έτσι απαιτούν προσοχή κατά τη χρήση.(δεν καταστρέφονται απο μεγάλα επαγωγικά φορτία) εξοικονομούν ενέργεια και έχουν μεγαλύτερο Peak λειτουργίας εξόδου διπλάσιο – τριπλάσιο.

Υπολογισμός inverter (για φωτοβολταικά, αυτόνομα, υβριδικά συστήματα)

  1. H πιο απλή λύση είναι να προμηθευτείτε inverter (για φωτοβολταικά, αυτόνομα, υβριδικά συστήματα) καθαρού ημιτόνου με αποτέλεσμα να μπορούν να κινούν ευκολότερα κινητήρες και επαγωγικά φορτία αλλά το κυριότερο εαν υπερβαίνουν το Peak του inverter ( για φωτοβολταικά, αυτόνομα, υβριδικά συστήματα) δεν καταστρέφονται.
  2. Χωρίστε τα φορτία σας σε ωμικά π.χ. λάμπες, τηλεόραση, ράδιο, laptop και σε επαγωγικά π.χ. ψυγεία, αντλίες, λάμπες φθορισμού, κινητήρες A/C κ.α. Αθροίστε όλα τα ωμικά φορτία που θέλετε να λειτουργούν συγχρόνως. Αθροίστε όλα τα επαγωγικά φορτία και πολλαπλασιάστε επι 3 τουλάχιστον. Αθροίστε τα δύο αθροίσματα οπου το αποτέλεσμα δεν πρέπει να υπερβαίνει το Peak του inverter ( για φωτοβολταικά, αυτόνομα, υβριδικά συστήματα) διαφορετικά υπάρχει άμεσος κίνδυνος καταστροφής.

Παράδειγμα inverter (για φωτοβολταικά, αυτόνομα, υβριδικά συστήματα)

Ένα ψυγείο 100Watt κατά την εκκίνησή του απαιτεί τριπλάσια ή οχταπλάσια Watt της ονομαστικής του. Έτσι κατά την εκκίνηση απαιτείται 100×3 = 300Watt ή 100×8 = 800Watt. Αν το Peak του inverter ( για φωτοβολταικά, αυτόνομα, υβριδικά συστήματα) ειναι μόνο 600 Watt δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει και μπορεί να καταστραφεί.

*Η στιγμιαία ισχύς για την εκκίνηση των επαγωγικών φορτίων εξαρτάται από το είδος του φορτίου, την κατασκευή συντελεστή (Cosφ).

Τη φόρτιση κατά την εκκίνηση, την ενέργεια κλάσης και άλλους πολλούς παράγοντες.

Σε γενικές γραμμές οφείλουμε να λαμβάνουμε για ασφάλεια το τριπλάσιο ή το οχταπλάσιο της ονομαστικής ισχύος χωρίς αυτό να συμβαίνει ότι δεν μπορεί να είναι μικρότερο ή ακόμη και μεγαλύτερο.

Διάθεση και διανομή σε όλη την Ελληνική επικράτεια:

Mετατροπείς – Inverters DC/AC για όλους τους τύπους των εταιριών inverter καθαρού ημιτόνου, fotovoltaika, ινβέρτερ, τιμές φωτοβολταικά,inverter 12v 220v, inverters 24v

Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. Παρέχονται τιμές χονδρικής για επαγγελματίες. Ειδικές προνομιακές τιμές χονδρικής για μελλοντικούς ηλεκτροπαραγωγούς και υποψηφίους κατασκευαστές φωτοβολταϊκών πάρκων …ζητήστε πληροφορίες

Inverter Solar Energy. Εξοικονόμιση ενέργειας σε σχέση με την αυτοκατανάλωση των τροφοδοτούμενων συσκευών έως και 25%. Απαίτηση λιγότερης ενέργεια από τη μπαταρία σε σχέση με έναν μετατροπέα τροποποιημένου ημίτονου. Παρέχουν δυνατότητα λειτουργίας ευαίσθητων ηλεκτρονικών συσκευών όπως υπολογιστές, τηλεοράσεις και ηχοσυστήματα εξαλείφοντας θορύβους και βόμβους που δημιουργούν οι inverter τροποποιημένου ημιτόνου. Για ευαίσθητες ηλεκτρονικές συσκευές, μοτέρ ψυγείων και αντλητικών συστημάτων συνιστάται η χρήση ενός inverter με καθαρό ημίτονο.

Μετατροπέας DC-AC, μετατροπεις, ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ, inverter, inverters, photovoltaic, φωτοβολταικα, προιόντα, εκθεση, , PHOTOVOLTAIC, φωτοβολταικά παρκα, τιμές φωτοβολταικών πάνελς inverter σολαρ ενερτζυ, anemogenitries, Solar Energy ινβέρτερ, φωτοβολταικων, ανεμογεννητριας, inverter καθαρού ημιτόνου, fotovoltaika, ινβέρτερ, τιμές